Ledige stillinger

Bor det en formidler i deg?

Ramme har blitt en ettertraktet kulturdestinasjon som vokser i omfang. Derfor er det behov for flere frilansere innenfor formidling. Du kan bli en del av Rammes arbeidspool/kollegium av formidlere og må være registrert som foretak med organisasjonsnummer.

Din jobb vil være å guide de besøkende i våre populære omvisninger som omfatter blant annet: Ramme billedgalleri med både en fast utstilling og vandreutstillinger, Gårdsvandringer om kjøtt- og grønnsaksproduksjonen vår, Kulturvandring i Edvard Munchs fotspor, Arkitekturvandring om alle bygningene på stedet, og om sommeren – den fantastiske eventyrparken Havlyst, en paradisisk hage. Petter Olsen har utviklet og anlagt Havlystparken i 40 år i år og er nå endelig ferdig. Her finner du ulike stilretninger i en helhet med en makeløs beliggenhet. Vegetasjonen er rik, vakker og eksotisk. Her finnes det mytologi og filosofi.

Oppdragene kan være alt fra en til to guidede omvisninger på en dag og variere i omfang. Det er både dagtid og kveldstid, helger så vel som hverdager. Det er først og fremst private grupper nå vinterstid: konferanser, firmaer eller selskaper. En omvisning kan vare i 60 min eller i 90 min, noen ganger kortere.

Vi er et sentrum for minnerike, verdifulle og eventyrlige opplevelser. Du finner oss i Hvitsten, 40 minutter med bil syd for Oslo. Havlystparken, hotellet og gården vil romme mange aktiviteter i en unik ramme der teaterforestillinger og konserter fyller vår årskalender. Vi er bærekraftige og økologiske med fokus på god lokal mat. Vi skal ivareta, fremheve og formidle arven etter Edvard Munch, hans samtidige kunstnere med tilknytning til lokalmiljøet og historisk kulturarv i våre utstillinger.

Rammestiftelsen for kunst, kultur og natur er ansvarlig for alle publikumsrettede aktiviteter ved kulturdestinasjonen Ramme. Vi tilbyr et tverrfaglig, hektisk og uformelt miljø der du vil være en viktig bidragsyter.

Du kan ha faglig relatert bakgrunn eller du har en lidenskap for fagfeltet. Det viktigste er at du er glad i å snakke med og for mennesker i store og små grupper, både på norsk og engelsk. Vi trenger at du kan være fleksibel da vi også får inn bookinger på kort varsel. Ramme ligger i Hvitstens skoger, så du er avhengig av å kunne kjøre bil hit.

Du har enkeltmannsforetak og bil. 

Du kan begynne på relativt kort varsel. 

Du kombinerer oppdragene her på Ramme med andre frilans-oppdrag. 

Du vil kunne bli del av et dynamisk og kreativt arbeidsteam på Ramme. 

Sammen vil vi kunne utvikle et nytt og spennende kultur-møtested, som ikke finnes noe annet sted i Norge.

 

Send CV og litt om deg selv til Camilla Augusta

c.a.s@ramme.no