Gartnervandring

Hver torsdag har vi gartner Odd, som tar deg med på omvisning i vakre Havlystparken. Han kan hjelpe deg å få øye på planter du ellers ikke ville sett, og du kan lære litt om hva de heter og hvor de kommer fra. Du får helt sikkert tips til egen hage også. Vandringen fokuserer på de unike trær og blomster som gror her, og mindre på skulpturer og kunsten som også pryder hagen.

Havlystparken har hundrevis av arter og det er alltid noe nytt å se i knopp eller i full blomst hver uke. Odd vil oppdatere seg på selve vandringsdagen på hva som har våknet i sollyset. Kanskje er det trepeonene som fortryller deg med sin duft, eller det er en fargeglad asalea? Husk at sol, vind og regn kan forandre en hage fra dag til dag. Omvisningen har en varighet på 90 minutter. 

Hvis du vil følge med på Havlystparken sin blomstring og utvikling gjennom sesongen, anbefaler vi å følge @ramme på instagram og se jevnlig våre innlegg og stories.

Velkommen til en gledesfylt gartnervandring på Ramme

Gartner Odd Brendbekken

Odd Brendbekken er utdannet ved Statens gartner- og blomsterdekoratørskole Vea.
Han er gartner i blod og sjel, ofte med en historie på hånden rundt det vi ser. 
At han har vært bokhandler i mange år kan gi en bredde i vandringen. Og med geologi som interessefelt kan det gjerne komme litt informasjon om området også.
Bli ikke overrasket om det kommer en strofe fra en sang underveis...

BILLETTER