Velkommen til Ramme kafe og gårdsbutikk!

Ved inngangen til Ramme, i et stort og lyst drivhus – kombinert med murstensbygg og klokketårn, finner du den lokale gårdsbutikken og kafeen. I vår grønne oase tilbyr vi økologisk mat og drikke, inspirert av norsk og sunn husmannskost med en ny vri. Her kan du kose deg, drømme deg bort fra en travel hverdag – alene, i selskap med andre, eller med en god bok.

På menyen tilbys variasjoner av suppe, smørbrød, salat, og varmretter som Ramme Ramen. Vi får mange av råvarene fra gården, og menyen varierer derfor etter sesong. I kakedisken kan du velge mellom gulrotkake, kladdekake og andre impulsive kreasjoner. Kanelsnurrer er også et fast Ramme produkt. Vi er glade i lokale produkter og all vår kaffe kommer fra det lokale brenneriet «Su Casa» på Nesodden. Gruten vår blir omgjort til Bokashi-gjødsel og gis tilbake til naturen.

Ramme har siden 1986 produsert smaksrike økologiske grønnsaker. I gårdsbutikken kan du kjøpe med deg disse lokale godbitene hjem og skape fullverdige Debio-kvalifiserte måltider. Vi tilbyr blant annet Rammes egne Edvard Munch Juicer og syltetøy, hermetiserte grønnsaker, fargerike egg fra gårdens brede utvalg av hønseraser, samt et godt utvalg av økologisk kjøtt fra egenavlede ullgriser (Mangalitsa svin), telemarksfe og gammalnorsk spelsau.

Vakre klær fra «Bente Brat» og praktiske interiørgjenstander vrimler det også av, samt et utvalg tre-leker og velværeprodukter. En egen kolleksjon med signaturvarer av forskjellige slag finner du kun her på Ramme, slik som en utsøkt gulrotsåpe med ringblomst og andre fantastiske dufter.

Har du noe å feire, er dette stedet for å skape gode minner med kjente og kjære i et hyggelig miljø. Bestill gjerne i god tid for å reservere bord eller et eget rom for din begivenhet. Egne menyer kan avtales og vi kan tilrettelegge etter behov av de fleste slag.