Møter og selskap

Trenger din bedrift eller organisasjon et sted for kurs og konferanser med en Ramme utenom det vanlige? Vi har flere større og mindre møterom som egner seg til kurs og konferanser.

Vi vil tilby kulturaktiviteter for å gi gjestene gode opplevelser og skape sosiale arenaer. Maten vil bygge på råvarene til det vi får fra egen gård og våre naboprodusenter. På Ramme serverer vi balanserte økologiske retter.

Vi tar i mot arrangementer fra en til flere dager. Ramme fjordhotell har ulike rom som alle holder høy standard.

Vi setter sammen et program som vil inkludere møtelokaler, bespisning, overnatting og kulturaktiviteter.

Jeg har atter været nede hos min ven Munch på hans smukke, lille gods nede ved Hvidsten. Det er en at de mest gudebenådede pletter, jeg har seet på denne Vorherres jord.

Jappe Nilssen, 1911

På Ramme vil du kunne arrangere selskap for de fleste anledninger. Vi vil tilby en helhetlig opplevelse med alt fra bespisning, overnatting og underholdning. Du kan velge selskapslokaler inne og ute. Om ønskelig kan vi bistå med transport av gjestene med hest og vogn, sleder, veteranbiler eller buss.

Rettene som vil bli servert er økologiske og balanserte. De baserer seg på gårdens og nærområdets produkter. Menyene vil være komponert ut fra sesong. Hos oss er avstanden kort fra jord til bord.

Vi vil, som før, tilby et stort utvalg kulturaktiviteter, konserter og teater. Du kan få omvisning i våre utstillinger i museet, Havlystparken, arkitektur- og gårdsvandring og temaomvisningen Munch på Ramme. For mer informasjon se under omvisning.

Mat og drikke

Når du arrangerer konferanser eller møter vil bespisning komme som en del av pakken. Vi skreddersyr en meny for deres selskap med frokost, mellommåltider, lunsj og middag.

På Ramme spiser dere økologisk mat og etter sesong. All maten er kortreist, fra vår egen gård eller gjerne i kombinasjon med produkter fra andre lokale produsenter. Dere vil få servert balanserte retter. Vi tar hensyn til allergi og intoleranser.


Send oss en forespørsel for mer informasjon