Vanlige spørsmål

Hva er åpningstidene deres?

Våre åpningstider varierer etter sesong, men hotellet er åpent året rundt.

 Lavsesong

7. januar – 21. mai

Lørdag og Søndag 11:00-17:00

 

Skuldersesong

24. mai – 25. juni

Onsdag – søndag 11:00-17:00

 

Høysesong

26. juni – 13. august

Mandag – søndag 11:00-17:00

 

Skuldersesong

14. august – 8. oktober

Onsdag – søndag 11:00-17:00

 

Lavsesong

9. oktober – 17. desember

Lørdag og søndag 11:00-17:00

Restaurant, Havlystparken og Billedgalleriet kan ha avvikende åpningstider. Les mer her.


Må jeg kjøpe billett på forhånd?

Vi anbefaler å kjøpe billett på forhånd dersom du har ønsket tid for omvisninger da dette kan bli fullt eller utsolgt. Du kan også kjøpe billett av en av våre tunverter eller i gårdsbutikken.

Kan man besøke Ramme utenom åpningstid?

Det er mange fine turstier i området rundt Ramme man kan gå hele døgnet, før og etter åpningstid. Dyrene på gården lever også sitt glade liv utendørs utenfor åpningstidene. Hotellet er åpent hele året og restauranten er også åpen på kveldstid.

Kan jeg gå i hagen uten å bestille billetter til omvisning? 

Det er mulig å gå i Havlystparken på egenhånd i åpningstiden ved kjøp av Rammebillett eller omvisning. Vi gjennomfører private omvisninger for grupper etter forespørsel. post@ramme.no

Vi er veldig stolte av Havlystparken. For å bevare kvaliteten er det en begrensning på hvor mange menneskesteg den tåler innenfor en viss tidsperiode, og vi er derfor nødt til å styre trafikken gjennom tidsbegrensede billetter og fastlagte visningsrunder med omviser.

Er Rammes områder tilrettelagt for rullestol og bevegelseshemmede?

Rammes gård og besøksområde med spisesteder, butikker og billedgalleri er universelt utformet, men ligger i naturlig terreng med grusveier. Havlystparken og veien til Edvard Munchs landsted ligger i bratt helling, og i naturlig, ulendt terreng, med gruslagte stier, naturstier og broer. Vi anbefaler å booke en privat omvisning dersom det er behov for tilrettelagt rute.

Kan jeg ha med barn i Havlystparken?

Barn er hjertelig velkommen i Havlystparken i følge med voksen. Vi ønsker at barna følger den voksne og ikke løper på egen hånd. Det er flere fontener og dammer, fugler og dyr, i tillegg til sjeldne og giftige planter i parken og vi ber om at både barn og voksne viser hensyn. Ferdsel i Havlystparken er på eget ansvar.

Kan jeg ha med hund i Havlystparken?

Det er ikke tillatt med hund i Havlystparken.

Kan jeg ha med meg barnevogn inn på omvisninger?

Barnevogner kan parkeres ved entreen. Grunnet varierende terreng og smale stier, anbefaler vi å heller benytte seg av bæremeis eller lignende. 

Er fotografering tillatt?

Fotografering til privat bruk er selvfølgelig tillatt. Del gjerne minnene dine på sosiale medier, slik at vennene dine også ser hvor du er! Bruk gjerne #rammegård #Havlystparken

Kan jeg ha med egen mat og drikke?

Vi har et eget område på Ramme for medbragt mat og drikke. Dette området finner du på solplassen ved hovedporten. Egen mat og drikke er ikke tillatt andre steder på Ramme.

Tar dere bordreservasjoner?

Vi anbefaler å reservere bord for å spise i restauranten. Du kan reservere bord hos her. Kafeen er åpen 11-17 og du trenger ingen reservasjon.

Kan jeg ta med meg hunden min?

Så lenge du holder hunden tett til deg, og i bånd, så kan den være med deg på Ramme, men den er ikke tillatt innendørs, på omvisninger eller i Havlystparken.

Har dere gavekort?

I vår gårdsbutikk kan du kjøpe gavekort som kan benyttes ved arrangementer i regi av kulturdestinasjonen Ramme. Ramme Fjordhotell har egne gavekort, som du kan finne her.


Har du ikke fått svar på det du lurer på? 

Kontakt oss her.