Velkommen til Ramme kultur!

Ramme blir en innholdsrik og unik kulturdestinasjon. Beliggenheten ved Oslofjorden med utsikten mot havet og horisonten i syd er uforlignelig. Her vil du finne vakker natur, parkanlegg og mye historie. Når vi nå i 2020 åpner stedet for publikum ønsker vi dere velkommen til en eventyrlig virkelighet!

Stedets kulturarv vil bli presentert i et nytt museum og i det fri. Hit kom Kristianiabohemen og Edvard Munch for å leve i landlig harmoni. Her vil du kunne vandre i deres landskap og besøke Munchs eiendom og hjem, Nedre Ramme.

Kulturaktiviteter

Vi vil tilby forskjellige omvisninger i de vekslende kunstutstillingene, innen regional kunst- og kulturarv, historie, arkeologi og geologi. I tillegg kan du bli med på havevandring, med hagehistorie eller botanikk som spesialtema. Vi vil også kunne fortelle om arkitekturen og gårdsdriften. Omvisningene vil tilpasses etter målgruppe og interesse.

Med sin historie og det stemningsfylte landskapet som bakteppe er Ramme det perfekte stedet for kulturelle opplevelser. Her vil vi tilby større arrangementer som musikk- og teaterfestivaler og hagedager, men også konserter, kurs og foredrag. Du vil dessuten kunne lære mer om Rammes matfilosofi og bli med på matlagingskurs med sanking av råvarer fra land og sjø og vinsmaking i vår innholdsrike vinkjeller.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for mer informasjon.