Velkommen til Ramme fjordhotell!

Vår visjon er å gi deg en helhetlig opplevelse, fra overnatting til bespisning og kulturaktiviteter. Hotellet ligger midt på gården i et miljø med frukttrær, jorder, drivhus, fjøs, stall og diverse husdyr rundt.

Du vil kunne gå ned til fjorden for å ta et bad. Det vil i fremtiden også være muligheter for aktiviteter som tennis, ridning, kanopadling i elvefar og sykling gjennom skogen til de severdige nabobyene Drøbak og Son. Om vinteren vil du kunne gå på skøyter på gårdsdammen og benytte deg av bygdas varierte skiløyper. Du kan bli med på kjøretur med hest og vogn eller kanefart.

Du vil være der Lassonfamilien med de mange sagnomsuste døtrene tiltrakk seg en rekke kunstnere og litterater. Edvard Munch kom til Ramme for å finne arbeidsro og landlig harmoni. Som gjest på hotellet vil du kunne ta deg en tur langs kulturstien I Munchs fotspor eller bli med på våre mange kulturarrangementer.

Vi ønsker deg velkommen til et hotell uten like. Vi håper du vil bli vår faste gjest!

Overnatting

Ramme fjordhotell har 42 rom omhyggelig innredet med høy standard. Utsikten fra hotellrommene er til gården og landskapet mot fjorden. Du kan velge mellom enkeltrom, standard dobbeltrom, deluxe rom eller superior rom. Fra 2022 vil det også være mulig å leie Edvard Munchs hus nede ved sjøen. Vi skreddersyr pakkeløsninger.

Hotellets bygg har fått navnene Herberget og Brenneriet. Herberget er bygget i 1700-tallsstil, innredet med antikviteter og tilhører “skysstasjonen”. På gårdsplassen ligger det en stall med plass til tolv hester og en stor remisse med antikke vogner og sleder til utstilling og bruk.

Brenneriet er bygget i 1800-tallets industristil. Her skaper vi et miljø som formidler historien om Munch på Ramme.