Velkommen til en eventyrlig virkelighet!
Ramme er et sted for rekreasjon i landlige og historiske omgivelser. Den tilhørende Havlystparken er et sted som skaper fortryllelse og glede. Nede ved sjøen kan du oppleve Edvard Munchs hjem og eiendom og vandre i hans landskap på vår nye kultursti. I Ramme billedgalleri kan du se vår faste utstilling av kunst, inspirert av og skapt i Hvitsten.

I vår filosofi står økologi og matberedskap sentralt. Menyene tar utgangspunkt i produkter fra Ramme gård og andre utvalgte lokale produsenter.

Ramme fjordhotell holder åpent hele året. Her kan du tilbringe natten i unike rom som gir deg en opplevelse av Edvard Munchs tid på Ramme. I tillegg kan du benytte deg av våre mange kulturtilbud som omvisninger, utstillinger, konserter og teater.

Les mer


Hva skjer?

Velkommen til store konsertopplevelser i Ramme billedgalleri!

Sesong 2023 — Brobygging Med artister som Andreas Brantelid, Marianne Beate Kielland, Eivind Ringstad, Miriam Helms Ålien, Ernst Simon Glaser og Ensemble Allegria er vi sikre på at denne sesongen blir vår mest innholdsrike noen gang.

Yogalunsj. Midt i uka. Unn deg en pause.

Velkommen på yogamatta i 60 min. En investering og pleie av egen kropp og sjel.

Gartnervandring

Hver torsdag kan gartner Odd ta deg med på omvisning i vakre Havlystparken. Han kan hjelpe deg å få øye på planter du ellers ikke ville sett, og du kan lære litt om hva de heter og hvor de kommer fra. Du får helt sikkert tips til egen hage også. Vandringen belyser mer de unike trær og blomster som gror her, og mindre på skulpturer og kunst, som også pryder hagen.

Munchvandring

Gode historier blir formidlet fra hans tid nede på idylliske Nedre Ramme hvor vi også kan se hvor i landskapet han skapte sine kunstverk i vitalistisk stil, med natur og mennesker malt i glade farger. Omvisningen starter utendørs i ulendt terreng og avsluttes innendørs i vårt underjordiske billedgalleri.

ÅPNINGSTIDER KULTUR

LØRDAG - SØNDAG

11:00 - 17:00 


RAMME KRO OG RESTAURANT 

Mandag-lørdag

Lunsj 12:00-16:00

Middag 18:00-21:00

Søndag

12:00-17:00

 

Bordbestilling gjøres via restaurant@rammefjordhotell.no eller 64 98 32 01

For grupper og konferanse – ta kontakt via post@rammefjordhotell.no

RAMME BILLEDGALLERI OG MUSEUMSBUTIKK

Lørdag og søndag 12:00 - 16:00

For private omvisninger mandag - fredag ta kontakt. post@ramme.no eller 64 98 32 00

KAFE OG GÅRDSBUTIKK

Lørdag og søndag 11:00 - 17:00

HAVLYSTPARKEN

 Fra 24. mai

Onsdag til søndag 11:00 -17:00

For privat booking andre dager post@ramme.no eller tlf 64 98 32 00

EDVARD MUNCHS LANDSTED

  Omvisning 

  Lørdag 12:00