Velkommen til kulturdestinasjonen Ramme


Ramme er et sted for rekreasjon i landlige og historiske omgivelser. Den tilhørende Havlystparken er et sted som skaper fortryllelse og glede. Nede ved sjøen kan du oppleve Edvard Munchs hjem og eiendom og vandre i hans landskap på vår nye kultursti. I Ramme billedgalleri kan du se vår faste utstilling av kunst, inspirert av og skapt i Hvitsten.

I vår filosofi står økologi og matberedskap sentralt. Våre serveringssteder holder Debios gullstandard for økologisk mat, som betyr at minst 90% av råvarene er økologiske. Menyene tar utgangspunkt i produkter fra Ramme gård og andre utvalgte lokale produsenter.

Du kan tilbringe natten i unike rom på Ramme fjordhotell. I tillegg kan du benytte deg av våre mange kulturtilbud som omvisninger, utstillinger, konserter og teater.


Overnatting

Ramme fjordhotell har 42 rom omhyggelig innredet med høy standard. Utsikten fra hotellrommene er til gården og landskapet mot fjorden. Du kan velge mellom enkeltrom, standard dobbeltrom, deluxe rom eller superior rom. Vi skreddersyr pakkeløsninger.

Vi tar foreløpig kun imot forhåndsbestilte bordreservasjoner.

Åpningstider

Ramme kro og restaurant 

Lunsj 12:00 - 15:00

Middag 18:00 - 23:30

(kjøkkenet stenger 21:00)


Bordreservasjoner og andre henvendelser til Ramme Kro & Restaurant sendes til 

restaurant@rammefjordhotell.no

For overnatting og andre henvendelser til Ramme fjordhotell  

post@rammefjordhotell.no

Ramme billedgalleri og museumsbutikk

Midlertidig stengt

Ramme kafe og gårdsbutikk

Midlertidig stengt