RAMME SESONGÅPNER 

22.MAI 2021


Kjære besøkende!

Havlystparken, våre serveringssteder og gårdsbutikk med økologisk Ramme-produsert mat og drikke, står klare til å gi dere eventyrlige opplevelser i trygge og luftige omgivelser.
Med havevandringer, gårdsvandringer og ikke minst kunst- og kulturopplevelser både innendørs og utendørs, inviterer vi nå dere alle til å bruke vår- og sommerdagene hos oss.
Ramme fjordhotell åpner også dørene og vi gleder oss til å endelig vise frem hotellet i all sin prakt!

Vårt kultur- og museumsprogram for 2021 slippes fortløpende de neste dagene og ukene.
NB: Se hvilke av våre opplevelser og arrangement det finnes tilgjengelige billetter til, da kapasiteten og frekvens er påvirket at smitteverntiltakene. 
Billetter til våre arrangement finnes på Ramme.no og Ticketmaster.no.
På hverdager kan omvisning i Havlystparken bestilles av grupper på opp til 25 personer.
I helgene kan man bestille enkeltbilletter til oppsatte vandringer. Det samme gjelder gårdsvandringer på Ramme gård.

Vi følger smittevern-tiltakene til punkt og prikke, og våre mannskaper er drillet i å gi dere en trygg og komfortabel opplevelse, selv i disse uforutsigbare og krevende tider.

Trykk her for å kjøpe billetter


ÅPNINGSTIDER: 

Hovedporten på Ramme:

Mandag: Stengt

Tirsdag - Torsdag: 11 - 22

Fredag og lørdag: 11 - 23 

Søndag: 11 - 22

Kafe og gårdsbutikk: 

Mandag: Stengt

Tirsdag - Torsdag: 11 - 17

Fredag - søndag: 11 - 18

Kro og restaurant: 

Mandag: Stengt

Tirsdag - Torsdag: 17 - 22 (kjøkkenet stenger 21:30)

Fredag og lørdag: 17 - 23 (kjøkkenet stenger 22:30)

Søndag: 17 - 22 (kjøkkenet stenger 21:30)

(Gjelder fra 22. mai 2021)

OM RAMME

Ramme er en kulturdestinasjon beliggende ca. 40 minutter med bil sydover fra Oslo. Hos oss vil du få en helhetlig opplevelse. Ramme gård vil forsyne deg med ferske matvarer, gårdsmiljø og hagedager. Fra 2021 vil du vil kunne tilbringe natten i unike rom på Ramme fjordhotell. I tillegg vil du kunne benytte deg av våre mange kulturtilbud som omvisninger, utstillinger, konserter og teater.

I vår filosofi står økologi og matberedskap sentralt. Våre serveringssteder skal holde Debios gullstandard for økologisk mat, som betyr at minst 90% av råvarene er økologiske. Menyene vil ta utgangspunkt i produkter fra Ramme gård og andre utvalgte lokale produsenter. Du vil få servert dagens kost som består av balanserte retter med sesongens grønnsaker og nok saus, hvor kjøtt og fisk er en ingrediens og ikke en hovedsak. Vi baserer oss på lokale mattradisjoner og det som er ferskt, sunt og godt. 

Ramme er et sted for rekreasjon i landlige og historiske omgivelser. Den tilhørende Havlystparken er et sted som skaper fortryllelse og glede. Nede ved sjøen kan du oppleve Edvard Munchs hjem og eiendom og vandre i hans landskap på vår nye kultursti.

Vi ønsker selskap, bryllup, konferanser og møter velkommen. Vi kan planlegge en unik opplevelse for deg.