Høstferien.jpeg

KLIKK HER for aktivitetsplan!

Havlystparken, våre serveringssteder og gårdsbutikk med økologisk Ramme-produsert mat og drikke, står klare til å gi dere eventyrlige opplevelser i trygge og luftige omgivelser. Med havevandringer, gårdsvandringer og ikke minst kunst- og kulturopplevelser både innendørs og utendørs, inviterer vi nå dere alle til å bruke høstferien hos oss. 

Vi har kaffelansering og bokashi-kurs, dukketeater, konserter, natursti, kultursti, aktiviteter for barn, selvplukk av grønnsaker, markedsboder, opplevelsesvandringer i både have og hos dyrene, kunstutstillinger og bålpanne-kos.

Havlystparken tilbyr omvisninger ut uke 40, men er ikke tilgjengelig for vandring på egenhånd. 

Vi følger smittevern-tiltakene, og våre mannskaper er drillet i å gi dere en trygg og komfortabel opplevelse, selv i disse uforutsigbare og krevende tider. 

Klikk her for å se hva som skjer på Ramme 1. - 10. oktober,

Klikk her for å finne billetter til opplevelser på Ramme

ÅPNINGSTIDER i HØSTFERIEN 

(1. - 10. oktober):  

For ordinære åpningstider, klikk her

Rammes aktiviteter i høstferien:

Mandag - søndag: 11 - 17

Ramme billedgalleri:

Mandag - søndag: 11 - 17 

Kafe og gårdsbutikk:  

Mandag - fredag: 11 - 17 

Lørdag - søndag: 11 - 18 

Kro:   

Mandag - fredag: 12 - 20:00 

Lørdag: 13 - 21:30  

Søndag: 12 - 19 (kjøkkenet stenger 17:30) 

Restaurant:  

Mandag - torsdag: Stengt

Fredag og lørdag: 13 - 16 og 18 - 23 (kjøkkenet stenger 21:30) 

Søndag: 12 - 19 (kjøkkenet stenger 17:30)

OM RAMME

Ramme er en kulturdestinasjon beliggende ca. 40 minutter med bil sydover fra Oslo. Hos oss vil du få en helhetlig opplevelse. Ramme gård vil forsyne deg med ferske matvarer, gårdsmiljø og hagedager. Fra 2021 vil du vil kunne tilbringe natten i unike rom på Ramme fjordhotell. I tillegg vil du kunne benytte deg av våre mange kulturtilbud som omvisninger, utstillinger, konserter og teater.

I vår filosofi står økologi og matberedskap sentralt. Våre serveringssteder skal holde Debios gullstandard for økologisk mat, som betyr at minst 90% av råvarene er økologiske. Menyene vil ta utgangspunkt i produkter fra Ramme gård og andre utvalgte lokale produsenter. Du vil få servert dagens kost som består av balanserte retter med sesongens grønnsaker og nok saus, hvor kjøtt og fisk er en ingrediens og ikke en hovedsak. Vi baserer oss på lokale mattradisjoner og det som er ferskt, sunt og godt. 

Ramme er et sted for rekreasjon i landlige og historiske omgivelser. Den tilhørende Havlystparken er et sted som skaper fortryllelse og glede. Nede ved sjøen kan du oppleve Edvard Munchs hjem og eiendom og vandre i hans landskap på vår nye kultursti.

Vi ønsker selskap, bryllup, konferanser og møter velkommen. Vi kan planlegge en unik opplevelse for deg.